Treningspartier

Treningspartier

Taekwondo kids


 • Taekwondo kids
 • Mandag 17:00-18:00
 • Onsdag 17:00-18:00
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan
Trening for barn 4 – 8 år 

Velkommen til vår trening for barn i alderen 4 til 8 år! Vi er dedikert til å skape en positiv og inspirerende opplevelse som ikke bare handler om å lære Taekwondo, men også å dyrke en livslang interesse for fysisk aktivitet og fellesskap.

 

I vårt inkluderende treningsmiljø legger vi stor vekt på å utvikle barnets karakter gjennom verdier som høflighet, respekt for andre og tillit til seg selv. Vi tror på å skape et trygt rom hvor barnet kan vokse både fysisk og mentalt, og hvor de kan utforske sitt potensiale med glede og entusiasme.

Gjennom en balanse av lek og læring, tilpasser vi våre treningsmetoder for å engasjere barna og oppmuntre dem til å utforske sin egen kreativitet og styrke. Selv om vi verdsetter lekenhet og moro, understreker vi også viktigheten av disiplin og gjensidig respekt blant våre utøvere.

Vi ser frem til å være en del av ditt barns reise mot å oppdage gleden ved trening og Taekwondo, samtidig som de utvikler verdifulle ferdigheter og verdier som vil tjene dem godt gjennom hele livet.

Taekwondo junior
 • Taekwondo junior
 • Mandag 18:00-19:00
 • torsdag 17:00-18:00
 • Fredag 17:00-18:30 (fellestrening)
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan
Taekwondo junior-Trening for barn 9 – 12 år

«Vårt formål er å dyrke en varig kjærlighet for trening og Taekwondo hos barnet ditt, og dette oppnås gjennom en atmosfære av glede og samhold. I vårt inkluderende treningsmiljø står verdier som høflighet, respekt og selvstolthet i sentrum. Vi legger vekt på å lære barnet å være høflig mot andre, å verdsette ulikheter og å ha tillit til sine egne evner.

Vår tilnærming til trening er preget av lek og moro, noe som gjør læringen av nødvendige ferdigheter og kunnskaper til en naturlig og givende opplevelse. Selv om vi oppfordrer til utforskning og kreativitet, legger vi også vekt på disiplin og gjensidig respekt blant våre utøvere.

Gjennom denne balansen mellom glede og disiplin, tror vi at barnet ditt vil utvikle seg ikke bare som en dyktig utøver, men også som en ansvarlig og respektfull person som kan møte livets utfordringer med tillit og verdighet.»

 

Taekwondo ungdom

— Kroppsbeherskelse og selvforsvar —​
 • Taekwondo ungdom-13 til 17 år
 • Mandag 19:15-20:15
 • torsdag 17:00 -18:00
 • Fredag 17:00-18:30 (fellestrening)
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan

Trening fra ungdom  12-17 år

Gjennom Taekwondo åpner du døren til en verden av effektivt selvforsvar, styrket kropp og forbedret selvtillit. Hver bevegelse og teknikk du lærer bidrar til å bygge en solid base av fysiske ferdigheter og mentale styrke. Etter hvert som du mestrer teknikkene, vil du oppdage en følelse av indre ro og trygghet som vil reflektere seg i din holdning.

Treningen i Taekwondo er en allsidig reise som styrker hver fiber i kroppen din. Du vil oppleve en økning i styrke, smidighet og utholdenhet som vil forbedre din generelle fysiske ytelse. Gjennom grundige og kontinuerlige øvelser, vil du oppnå en dypere forståelse av din egen kropp og dens kapasiteter, og dermed oppnå en høyere grad av yteevne.

Taekwondo er ikke bare en kampkunst, det er en livsstil som bidrar til å forme deg til en mer balansert og selvsikker person. Uansett alder eller ferdighetsnivå, tilbyr Taekwondo en reise mot selvforbedring og personlig vekst som er både givende og berikende.

Taekwondo voksen

— Høflighet, respekt og disiplin —
 • Taekwondo voksen
 • Mandag 19:00-20:15
 • torsdag 18:00-19:15
 • Fredag 17:00-18:30 (fellestrening)
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan

Taekwondo voksen-Trening for voksne fra 18 år og oppover

«Taekwondo tilbyr en komplett og allsidig treningsopplevelse som strekker og styrker alle muskelgrupper i kroppen din. Gjennom nøye utformede øvelser og teknikker, oppnår du ikke bare en imponerende fysisk form, men også en dyptgående forståelse av effektivt selvforsvar.

Vårt program legger vekt på å utvikle teknikk, styrke, utholdenhet og kroppsbeherskelse. Gjennom grundig instruksjon og dedikert trening, vil du oppdage en nyfødt tillit til dine fysiske og mentale evner.

Taekwondo er ikke bare bra for kroppen, det gir også en rekke helsemessige fordeler for både kropp og sinn. Den fysiske aktiviteten forbedrer ikke bare din kardiovaskulære helse og muskelstyrke, men kan også bidra til å redusere stress og øke konsentrasjonen og mentale klarhet.

Gjennom Taekwondo finner du ikke bare en form for trening, men en helhetlig tilnærming til helse og velvære som beriker alle aspekter av ditt liv.»

Kickboksing

 • boksing \ Kickboksing
 • Tirsdag 19:00-120:00 (boksing)
 • Tirsdag 17:00-18:00 (Kickboksing)
 • torsdag 19:15-20:15 (boksing)
 • torsdag 20:15-21:30 (Kickboksing)
 • Fredag 17:00-18:30 (fellestrening)
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan

Trening for ungdom (12-18 år) og voksne (+18 år)

Velkommen til vårt kickboksetreningsprogram for ungdom i alderen 12-18 år og voksne over 18 år! Kickboxing er en spennende kampsport med røtter fra USA, som fusionerer slagteknikker fra boksing med spark fra tradisjonelle asiatiske kampsporter.

Vårt treningsprogram er utformet for å tilby en dynamisk og utfordrende treningsopplevelse for deltakere i alle aldre og ferdighetsnivåer. Gjennom våre instruerte økter vil du lære grunnleggende teknikker for slag og spark, samt utvikle styrke, smidighet og utholdenhet.

For ungdommene våre fokuserer vi på å lære grunnleggende ferdigheter og teknikker i en morsom og trygg atmosfære. Vårt erfarne trenerteam er dedikert til å veilede og motivere ungdommene til å oppnå sine mål, samtidig som de fremmer positivt samarbeid og respekt for medutøvere.

Voksne deltakere vil også dra nytte av vårt kickboksetreningsprogram, som tilbyr en effektiv måte å trene kroppen på, styrke muskler og forbedre kardiovaskulær helse. Våre instruktører vil veilede deg gjennom en rekke øvelser og teknikker som vil utfordre og inspirere deg til å nå nye høyder i din fysiske form.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren utøver, inviterer vi deg til å bli med oss på denne spennende reisen inn i verden av kickboxing. Vårt mål er å skape et støttende og inkluderende treningsmiljø hvor alle kan trives og oppnå sine personlige treningsmål.

UFAF
Brasiliansk Jiu-Jitsu

 • Brasiliansk Jiu-Jitsu
 • Onsdag 18:00 - 19:15
 • torsdag 20:30-21:30
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan

Trening for ungdom (12-18 år) og voksne (+18 år)

Vår Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ) treningsprogram er basert på en autentisk tilnærming til denne spennende kampsporten med røtter fra Brasil. BJJ er kjent for sitt fokus på teknikker for grep, nedrivning og kamp på bakken, og vår instruktører er dedikert til å dele denne kunnskapen på en strukturert og engasjerende måte.

Gjennom våre BJJ-økter vil deltakerne lære en rekke teknikker og strategier for å kontrollere og overvinne motstandere, både stående og på bakken. Vår tilnærming er basert på å utvikle både fysiske og mentale ferdigheter, inkludert styrke, smidighet, konsentrasjon og strategisk tenkning.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren utøver, vil vårt BJJ treningsprogram tilby en utfordrende og givende opplevelse. Våre instruktører er erfarne og dyktige i å veilede deltakerne gjennom riktig teknikk og sikkerhetsprinsipper, samtidig som de skaper en støttende og inkluderende treningsmiljø.

Vi inviterer deg til å bli med oss på denne spennende reisen inn i verden av Brasiliansk Jiu-Jitsu. Enten du er ute etter å forbedre din fysiske form, lære selvforsvarsteknikker eller bare utforske en ny kampsport, vil vårt BJJ treningsprogram tilby deg de nødvendige verktøyene og ressursene for suksess

UFAF Krav Maga Force

 • UFAF Krav Maga Force
 • Mandag 20:15-21:30
 • Onsdag 19:15-20:30
Henri Filmand + Instruktørteam
Master 6. dan

Trening for ungdom (12-18 år) og voksne (+18 år)

Vårt Krav Maga treningsprogram bygger på prinsippene og teknikkene som ble utviklet for det israelske forsvaret. Krav Maga er anerkjent for sitt praktiske fokus på selvforsvar i virkelige situasjoner, og for å gi utøvere effektive verktøy for å håndtere potensielle trusler.

Vi legger vekt på å lære deltakerne å reagere raskt og effektivt på ulike former for angrep, og å utnytte motstanderens svakheter til sin fordel. Vårt program inkluderer også trening i å håndtere stressende situasjoner og å ta raske og avgjørende beslutninger under press.

Krav Maga er kjent for sine direkte og brutale motangrep, og vår trening reflekterer dette ved å fokusere på teknikker som er enkle å lære og enkle å huske under stress. Vår erfaring og ekspertise sikrer at deltakerne får den beste opplæringen innen selvforsvar og nærkamp.

Enten du er nybegynner eller erfaren utøver, vil vårt Krav Maga treningsprogram ruste deg med de nødvendige ferdighetene og selvtilliten til å håndtere potensielle trusler og beskytte deg selv og dine kjære.